Skip links

Οι μαθητές της β’ Γυμνασίου στην έκθεση «The Champion»

Οι μαθητές της β’ Γυμνασίου του Σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση «The Champion» που φιλοξενείται στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Οι μαθητές μας βίωσαν μια ιδιαίτερα ξεχωριστή και διαδραστική εμπειρία που ωθεί τον επισκέπτη να αναμετρηθεί με τον εαυτό του αλλά και με τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην έκθεση ήρθαν σε επαφή με τις δεξιότητες και της ανάπτυξη των φυσικών δυνάμεων που απαιτούνται από τους αθλητές σε διαφορετικά αθλήματα, με στόχο την βελτίωση και με σκοπό να εξελιχθούν σε «πρωταθλητές».

Οι μαθητές μας δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε 12 διαφορετικά αθλήματα από το ποδόσφαιρο έως και την κωπηλασία περνώντας από τους «Σταθμούς του Πρωταθλητή».

Φορώντας το ψηφιακό περικάρπιο που τους δόθηκε στην είσοδο της έκθεσης υπολόγισαν το σκορ τους σε κάθε αγώνισμα και προκάλεσαν σε αναμέτρηση τους συμμαθητές τους.

Κατά την έξοδό τους από την έκθεση οι μαθητές μας είχαν τη δυνατότητα να δουν τις αναλυτικές επιδόσεις τους σε κάθε άθλημα.


 

Return to top of page