Skip links

Οι επιτυχίες σε κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου συνεχίζονται για τους μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Σε μια ιδιαίτερη και διαφορετική σχολική χρονιά λόγω της πανδημίας του Covid – 19 συνεχίζονται οι επιτυχίες μαθητών του Προγράμματος GCE A Levels σε κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου.


Αγγελική Βυτόγιαννη: Δεκτή στο Sciences Po – Τμήμα Middle Eastern and Mediterranean Studies

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Αγγελική Βυτόγιαννη που έγινε δεκτή στο Τμήμα Middle Eastern and Mediterranean Studies του Ινστιτούτου Πολιτικών Επιστημών του Παρισιού, διεθνώς γνωστό και ως Sciences Po. Αξίζει να τονίσουμε, ότι σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη QS World University Rankings, το Science Po κατατάσσεται 2ο παγκοσμίως στον κλάδο των πολιτικών επιστημών.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις εξαίρετες συμμετοχές της σε Διεθνή Συνέδρια M.U.N. και σε Διαγωνισμούς Ρητορικής.


Θεοδώρα Γκρέκη: Offer από το Πανεπιστήμιο του Warwick – Τμήμα Economics and Industrial Organisation

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Θεοδώρα Γκρέκη που έλαβε offer από το Τμήμα Economics and Industrial Organisation του Πανεπιστημίου του Warwick, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια διεθνώς στον κλάδο των Οικονομικών Επιστημών και των Μαθηματικών.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις εξαίρετες συμμετοχές της σε Διαγωνισμούς Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών.


Αφροδίτη Σταύρου: Offer από το London School of Economics – Τμήμα Accounting and Finance

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Αφροδίτη Σταύρου που έλαβε offer από το Τμήμα Accounting and Finance του περίφημου London School of Economics, ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο στον κλάδο των Οικονομικών Επιστημών.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, και τις εξαίρετες συμμετοχές της σε Διεθνή Συνέδρια M.U.N., σε Διαγωνισμούς Forensics και σε Διαγωνισμούς Μαθηματικών.


Γεώργιος Ευσταθόπουλος Μπουτζούνης: Δεκτός στο Delft University – Τμήμα Aerospace Engineering

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Γεώργιο  Ευσταθόπουλο Μπουτζούνη που έγινε δεκτός στο Τμήμα Aerospace Engineering του Delft University. Αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη QS World University Rankings, το Delft University of Technology συγκαταλέγεται μέσα στα 10 καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο στον τομέα του Mechanical Engineering.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, στις διακρίσεις του σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς F1 in Schools, Φυσικής, EUSO, Αστρονομίας & Διαστημικής και τις εξαίρετες συμμετοχές του σε Διεθνή Συνέδρια.


Χαρίλαος (Χάρης) Ιωάννου: Δεκτός στο Πανεπιστήμιο του Leiden – Τμήμα Political Science: International Relations and Organisations

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Χάρη Ιωάννου που έγινε δεκτός στο Τμήμα International Relations and Organisations του Πανεπιστημίου του Leiden, ένα από τα καλύτερα τμήματα πολιτικών επιστημών στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως, το οποίο εδρεύει στη Χάγη, μια πόλη όπου πολιτική και διεθνείς σχέσεις συγκλίνουν και είναι έδρα πολλών θεσμών των Ηνωμένων Εθνών.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, στις διακρίσεις του και στις εξαίρετες συμμετοχές του σε Διαγωνισμούς Debate, Forensics και σε Διεθνή Συνέδρια.


Παντελής Σταματίου: Δεκτός στο Πανεπιστήμιο του Amsterdam – Τμήμα Business Administrator

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Παντελή Σταματίου που έγινε δεκτός στο Τμήμα Business Administration του Πανεπιστημίου του Amsterdam, το οποίο συγκαταλέγεται μέσα στα 25 καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, στις διακρίσεις του και στις συμμετοχές του σε Διαγωνισμούς Φυσικής και Μαθηματικών.


Κωνσταντίνος Κούρτας: Offer από το Πανεπιστήμιο KU Leuven – Τμήμα Bachelor of Engineering Technology

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Κωνσταντίνο Κούρτα που έλαβε προσφορά από το Τμήμα Bachelor of Engineering Technology του Πανεπιστημίου KU Leuven, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο του Βελγίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο KU Leuven θεωρείται από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη και το πιο καινοτόμο πανεπιστήμιο στην ευρωπαϊκή ήπειρο με τους ερευνητές του να έχουν κατοχυρώσει τα περισσότερα διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, στη συμμετοχή του σε Global Summer Camp του Imperial College London και τις διακρίσεις του σε πρωταθλήματα Σκάκι.


Ειρήνη Αβράμη: Δεκτή στο  Πανεπιστήμιο του Leiden  – Τμήμα Psychology

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Ειρήνη Αβράμη που έγινε δεκτή στο Τμήμα Psychology του Πανεπιστημίου του Leiden. Σημειώνεται ότι το Πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία σύμφωνα με τις αξιολογήσεις συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας και στις εξαίρετες συμμετοχές της σε Αγώνες Λόγου και σε Αγώνες Ρητορικής Τέχνης.


Κυριάκος Γλύκος: Offer από το Πανεπιστήμιο του Warwick – Τμήμα Law

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Κυριάκο Γλύκο που έγινε δεκτός στο Τμήμα Law του Πανεπιστημίου του Warwick, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, στις διακρίσεις του και στις εξαίρετες συμμετοχές του σε Αγώνες Λόγου και Ρητορικής Τέχνης, στη Βουλή των Εφήβων, σε Διεθνή Συνέδρια, σε Διαγωνισμούς Εικονικής Επιχείρησης και σε Διαγωνισμούς Ποίησης και Τέχνης.


Δανάη Κουλακιώτη: Offer από το Πανεπιστήμιο Royal Holloway, University of London – Τμήμα Law

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Δανάη Κουλακιώτη που έλαβε προσφορά από το Τμήμα Law του Πανεπιστημίου Royal Holloway, University of London.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας.


Μάρκος Σουλής: Δεκτός από το Πανεπιστήμιο Groningen – Τμήμα International Business

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Μάρκο Σουλή που έγινε δεκτός από το Τμήμα International Business του Πανεπιστημίου του Groningen, ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ολλανδίας και μέσα στα 100 καλύτερα πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας καθώς και τις εξαίρετες συμμετοχές του σε Διεθνή Συνέδρια.


Αλεξάνδρα Ζουρδούμη: Offer από το Πανεπιστήμιο Queen Mary, University of London – Τμήμα Law

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Αλεξάνδρα Ζουρδούμη που έγινε δεκτή στο Τμήμα Law του Πανεπιστημίου Queen Mary, University of London, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας και στις εξαίρετες συμμετοχές της σε Διεθνή Συνέδρια.


Πέτρος Κοτζαναστάσης: Offer από το Πανεπιστήμιο του Manchester – Τμήμα Computer Science

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Πέτρο Κοτζαναστάση που έλαβε προσφορά από το Τμήμα Computer Science του Πανεπιστημίου του Manchester, το οποίο συγκαταλέγεται μέσα στα 50 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα από τα καλύτερα στον κλάδο της επιστήμης των υπολογιστών στη Μεγάλη Βρετανία.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας καθώς και στις εξαίρετες συμμετοχές του και διακρίσεις του σε Διεθνή Συνέδρια, σε Διαγωνισμούς Forensics, στο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist και σε Διαγωνισμούς Μαθηματικών.


Αλέξανδρος Χαλάτσης: Offer από το Πανεπιστήμιο Royal Holloway, University of London – Τμήμα Drama and Theatre Studies

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τον μαθητή της Γ’ Λυκείου Αλέξανδρο Χαλάτση που έλαβε offer από το Τμήμα Drama and Theatre Studies του Πανεπιστημίου Royal Holloway, University of London.

Η σημαντική αυτή επιτυχία του μαθητή μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές του επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας καθώς και τις εξαίρετες συμμετοχές του και διακρίσεις του σε Αγώνες Λόγου και σε Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Τέχνης.


 
Return to top of page