Skip links

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Open Day των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022 το Open Day των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Λίγες μέρες πριν από την ολοκλήρωση των μαθημάτων και την έναρξη των εξετάσεων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας υποδέχτηκαν τις οικογένειές τους και τους καθηγητές τους, παρουσίασαν εργασίες που πραγματοποιήσαν κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στο πλαίσιο των Ομίλων και διασκέδασαν μαζί τους δημιουργώντας μοναδικές αναμνήσεις!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιδιά σε επιδείξεις αγώνων Debate και Forensics  στα Αγγλικά καθώς και σε προσομοίωση αγώνων Ελληνικής Ρητορικής και Εικονικών Δικών.

Τα έργα των μαθητών του Ομίλου Εικαστικών και οι αποτυπωμένες «ματιές» των μαθητών του Ομίλου Φωτογραφίας παρουσιάστηκαν σε Εκθέσεις που είχαν διαμορφωθεί στον χώρο και εντυπωσίασαν.

Κατά τη διάρκεια του Open Day δεν απουσιάσαν οι αθλητικές δράσεις και οι μαθητές τίμησαν την έννοια του «ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από αγώνες βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου που έπαιξαν τόσο μεταξύ τους όσο και σε ομάδες με τους καθηγητές τους.

Όλοι μαζί ενώσαμε τα βήματά μας και χορέψαμε με χαμόγελο σε ρυθμούς παραδοσιακούς αλλά και πιο σύγχρονους.

Τη σκυτάλη πήρε το Μουσικό Συγκρότημα του Σχολείου μας και μας χάρισε μια βραδιά γεμάτη από υπέροχες ερμηνείες, όμορφα τραγούδια και μουσική που θα μείνει χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό όλων μας.

Κατά τη διάρκεια του Open Day τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τα σουβλάκια, τα hot dog, τα παγωτά και τα αναψυκτικά θα διατεθούν στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας για την αγορά εξοπλισμού (στολές, μάσκες, κράνη, πυροσβεστικοί σωλήνες κ.ά.) που καταστράφηκε στη μεγάλη πυρκαγιά του περσινού καλοκαιριού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τους καθηγητές για την προετοιμασία τους, τη συμμετοχή τους και την επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσαν.  


Return to top of page