Skip links

Με επιτυχία η συμμετοχή μαθητών του Σχολείου μας στο The Hague Model United Nations

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Σχολείου μας στο Διεθνές Συνέδριο ‘’The Hague Model United Nations’’ (THIMUN) που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 24 έως και τις 28 Ιανουαρίου 2022.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης εκπροσώπησαν το Μέλος – Κράτος της Ζιμπάμπουε σε απαιτητικές επιτροπές, συζητώντας και αναλύοντας σημαντικά θέματα επικαιρότητας.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας συμμετείχαν στις παρακάτω επιτροπές:

Επιτροπή ECOSOC: Ρέα Παπαζήση, Γιάννης Γκαμαλέτσος (Β ‘ Λυκείου)

Economic Committee: Νίκος Κλάδης (Β’ Λυκείου), Κατερίνα Χαλμπέ           (γ’ Γυμνασίου)

Youth & Health Committee: Φροσύνα Λοβέρδου (γ’ Γυμνασίου)

Legal and Finance Committee: Σ. Δ. (Α’ Λυκείου), Ηλίας Μαρκόπουλος (Β’ Λυκείου)

Sustainable Development Committee: Μαντιάνα Παυλίδη (γ’ Γυμνασίου)

Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή του μαθητή της Γ’ Λυκείου του Προγράμματος GCE Παναγιώτη Διαμαντή που συμμετείχε ως Chair στη Legal and Finance Committee.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρέσβη της Ελλάδας στη Ζιμπάμπουε κύριο Λουκά Καρατσόλη που πρόσφερε σημαντικές πληροφορίες στους μαθητές και συντέλεσε στην άρτια προετοιμασία τους, καθώς και στον κύριο Νικόλαο Βούλγαρη Βοηθό Καθηγητή Νομικής Αθηνών.

Την προετοιμασία των μαθητών συνολικά ανέλαβαν η φοιτήτρια Νομικής και απόφοιτος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Φαίη Αναγνωστοπούλου και οι καθηγήτριες Αγγλικών Μαρία Δεληβάνη και Χαρά Νικηφορίδου.

Συγχαρητήρια σε όλους για την εξαίρετη συμμετοχή τους στο Διεθνές Συνέδριο.

Return to top of page