Skip links

Με εξαιρετικές επιτυχίες η συμμετοχή μαθητών του Σχολείου μας στο Panhellenic Forensics Association Tournament 2022

Με εξαιρετικές επιτυχίες συμμετείχε η Ομάδα Forenscics του Σχολείου μας στο Panhellenic Forensics Association Tournament 2022, το οποίο διοργανώθηκε διαδικτυακά από το Κολλέγιο Ανατόλια από τις 17 έως τις 20 Μαρτίου 2022. Συνολικά συμμετείχαν 18 σχολεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Στο Debate η Ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης διαγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς κατάφερε να αποκτήσει την 11η θέση στο Τουρνουά, με συνολικά 3 νίκες από τους 5 γύρους και μόλις τρεις θέσεις μακριά από τους Ημιτελικούς. Τα μέλη της Ομάδας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες Κωνσταντής Αναγνώστου, Αλέξανδρος Ηλιάδης, Απόστολος Ιακωβάκης, Φροσύνα Λοβέρδου και Μαντιάνα Παυλίδη.

Στην 25η θέση ως Top Speaker από τους συνολικά 76 ομιλητές, αναδείχθηκε ο μαθητής Κωνσταντής Αναγνώστου.

Στο Group Discussion η μαθήτρια Θεοδώρα Πολιτάκου κατάφερε να αποκτήσει την 23η θέση, από τους συνολικά 80 συμμετέχοντες.

Στο Oratory η μαθήτρια Άρτεμις Μπαλάνου κατάφερε να αποκτήσει τη 18η θέση και ο μαθητής Νικόλας Αλεξάνδρου κατέκτησε την 22η θέση, από τους συνολικά 63 συμμετέχοντες.

Στο Oral Interpretation of Literature (Comic) ο μαθητής Κωνσταντής Αναγνώστου κατέκτησε την 12η θέση από τους συνολικά 47 συμμετέχοντες.

Στα Monologues (Comic) η μαθήτρια Ειρήνη Τρουπή κατέκτησε τη 18η θέση και η Χ. Ρ. την 22η θέση, από τους συνολικά 40 συμμετέχοντες.

Στα Monologues (Dramatic) η μαθήτρια Ελένη Μάγκου κατάφερε να αποκτήσει τη 15η θέση από τους συνολικά 45 συμμετέχοντες.

Οι 21 μαθητές από το Γυμνάσιο και το Λύκειο που εκπροσώπησαν το Σχολείο μας και διαγωνίστηκαν επάξια με περισσότερους από 450 μαθητές στον Διαγωνισμό είναι οι: Νικόλας Αλεξάνδρου, Κωνσταντής Αναγνώστου, Ελένη Γεωργιάδου, Αναστασία Γκενάκου, Αλέξανδρος Ηλιάδης, Στέφανος Ηλιάδης, Απόστολος Ιακωβάκης, Ειρήνη Κούρεντα, Βάσια Κωνσταντινίδη, Μαριέτα Λέκου, Φροσύνα Λοβέρδου, Άρτεμις Μπαλάνου, Ελένη Μάγκου, Ελεονώρα Ντάκου, Μαντιάνα Παυλίδη, Θεοδώρα Πολιτάκου, Χ. Ρ., Γεωργία Σαμαρά, Λυδία Σιφναίου, Ειρήνη Τρουπή, Ελισάβετ Χίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που διαγωνίστηκαν με ήθος και ενθουσιασμό.

Συγχαρητήρια στην Υπεύθυνη του Ομίλου κυρία Δάφνη Ρεμούνδου και στους Προπονητές κύριο Παναγιώτη Γκουβέλη, κυρία Ιωάννα Τσούρμα και κυρία Μαριλένα Χατζηκώστα.

Return to top of page