Skip links

Το Σχολείο μας αλώβητο από τις πυρκαγιές

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και για τα αναρίθμητα μηνύματά σας.

Ομολογουμένως η μάχη ήταν δύσκολη, όμως το Σχολείο μας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων του και των εθελοντών του Συλλόγου Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας και της Μονάδας Αντιμετώπισης Κινδύνων Ιπποκράτειου Πολιτείας, καθώς  και του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος κατάφερε να βγει αλώβητο.

Σας προωθούμε σημερινές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τόσο από τις εξωτερικές εγκαταστάσεις όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο του Σχολείου.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι οι εργασίες συντήρησης των γηπέδων και βαψίματος του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου που είχαν ξεκινήσει από τις 27 Ιουλίου, θα συνεχιστούν απρόσκοπτα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ευχόμαστε για ακόμα μια φορά, να είστε υγιείς και ασφαλείς τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας και ελπίζουμε οι πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα σύντομα να σταματήσουν.

Είμαστε βέβαιοι, ότι σύσσωμη η σχολική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα συνδράμει ουσιαστικά στο άμεσο μέλλον για την αναδάσωση της ευρύτερης περιοχής.

 

 

 

Return to top of page