Skip links

Μαθητής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης πρωταθλητής στο Κύπελλο Ελλάδος Karting

Το 3ο κύπελλο Ελλάδος κατέκτησε ο μαθητής της Β’ Λυκείου του προγράμματος GCE της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Αλέξανδρος D’Arcy, στο Κύπελλο Ελλάδος Karting που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη. Ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε στην πιο απαιτητική και πολυάριθμη κατηγορία SENIOR με 14 οδηγούς ηλικίας 16-28 από την όλη την Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον προηγούμενο αγώνα 9o Pick Patras που είχε πραγματοποιηθεί στην Πάτρα στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2017, ο Αλέξανδρος, αγωνιζόμενος απέναντι σε έμπειρους ενήλικες οδηγούς, κατάφερε να τερματίσει και στους δύο τελικούς στην πρώτη θέση, κατακτώντας έτσι το πρώτο σκαλί του βάθρου και την καρό σημαία.

Ο επόμενος αγώνας του Αλέξανδρου είναι το 5ο και τελευταίο σκέλος για το 2017, του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κάρτινγκ που θα πραγματοποιηθεί στο Καρτοδρόμιο στις Αφίδνες το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου 2017. Επιθυμία του Αλέξανδρου είναι να έχει την υποστήριξη των συμμαθητών και των καθηγητών του σε αυτή του την προσπάθεια!

Return to top of page