Skip links

Μαθητής μας στον Τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής

Ο μαθητής της γ’ Γυμνασίου του Σχολείου μας Έργης Παπαδόπουλος προκρίθηκε στην Τελική Φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής, που πρόκειται να διεξαχθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 στο Εργαστήριο του Νέου Κτηρίου Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών στην Πολυτεχνειούπολη.

Στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού συμμετέχουν μέχρι 40 μαθητές που έχουν ήδη διακριθεί είτε κατά την προκριματική φάση του Διαγωνισμού είτε κατά τους περιφερειακούς διαγωνισμούς. Μέσω της Τελικής Φάσης θα βραβευτούν οι μαθητές που θα συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες και θα επιλεχθούν εκείνοι που θα συγκροτήσουν την Ελληνική Εθνική Ομάδα Πληροφορικής.

Στο διαγωνισμό έλαβαν, επίσης, μέρος και οι μαθητές της γ’ Γυμνασίου Σταύρος Αποστόλου και Στέλιος Χατζήβεης, οι οποίοι κατάφεραν να προκριθούν μέχρι και τη 2η Φάση, σημειώνοντας υψηλή βαθμολογία.

Την άρτια προετοιμασία των μαθητών ανέλαβε η κυρία Έφη Αντωνοπούλου Καθηγήτρια Πληροφορικής και ο κύριος Οδυσσέας Μηχανεντζής, Επιστημονικός Συνεργάτης του Σχολείου.


Return to top of page