Skip links

Μαθητές του Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον Τελικό του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οικονομικών

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 οι μαθητές από την Α΄ Λυκείου Βεατρίκη Λεουτσάκου, Κωνσταντίνος Μαλτζής, Φελίτσια Κλάδη, η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου Κοραλία Οικονόμου και οι μαθητές από τη Γ΄ Λυκείου Νικόλαος Βυτόγιαννης, Βασιλική Κολιμάτση, Ελεονώρα Ντάκου και Ειρήνη Χριστοφιλέα συμμετείχαν στην Τελική Φάση του 5ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Οικονομικών , μαζί με άλλους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα.

Το ποσοστό συμμετοχής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον Τελικό ήταν 12% σε σύγκριση με το πανελλαδικό ποσοστό των διαγωνιζομένων.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη του Βόλου.

Οι 5 καλύτεροι θα στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Χονγκ Κονγκ τον προσεχή Ιούλιου.

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε η απονομή Μεταλλίων στους περσινούς νικητές, όπου ανάμεσα τους ήταν και ο Απόφοιτος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Νικόλας Κλάδης, που απέκτησε το Χάλκινο Ολυμπιακό Μετάλλιο και πραγματοποίησε την εγγραφή του στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, λόγω της σπουδαιότητας της διάκρισής του.

Χαιρετισμό προς τους φετινούς διαγωνιζόμενους πραγματοποίησε ο Απόφοιτος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Ιωάννης Γκαμαλέτσος, ο οποίος κατατάχθηκε στην 3η θέση στον περσινό Εθνικό Διαγωνισμό Οικονομικών και επισήμανε τη σημασία του οικονομικού εγγραματισμού.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Σχολείου μας για τη συμμετοχή τους καθώς και στην καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή που υποστήριξε την προετοιμασία τους.

Ευχόμαστε επιτυχία για τα αποτελέσματα που πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.


Return to top of page