Skip links

Μαθητές μας συμμετέχουν στο 2ο «Hope Streetball»

Με υπερηφάνεια το Σχολείο μας συμμετέχει στο «2ουHope Streetball» που πρόκειται να διοργανώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρίες, που τιμάται στις 3 Δεκεμβρίου.

Όπως και την περυσινή χρονιά, έτσι και φέτος στις 2 και στις 3 Δεκεμβρίου 2018, το πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, η Πλατεία Συντάγματος, θα γεμίσει ελπίδα, πολιτισμό, παιδεία και αποδοχή στη διαφορετικότητα.

Η «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» θα συμμετέχει ενεργά σ’ αυτή τη σημαντική δράση τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, και ώρες 10:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., όπου παραπάνω από 60 μαθητές από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, θα παρακολουθήσουν ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα της ζωής τους, έχοντας ενεργό ρόλο.

Οι μαθητές του Σχολείου μας χωρισμένοι σε ομάδες των τριών ατόμων, θα παίξουν μπάσκετ πάνω σε αμαξίδια, και υπό τα βλέμματα του κοινού που θα παρακολουθεί τους αγώνες, θα δώσουν Ελπίδα!

Οι νικητές που θα αναδειχθούν κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι με Καλαθοσφαιριστές με Αμαξίδιο.

Να σημειωθεί, ότι η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση αποτελεί την αρχή μια ευρύτερης συνεργασίας με την Ο.Σ.Ε.Κ.Α.


Return to top of page