Skip links

Μαθήτριά μας στο Τμήμα Ιατρικής του Imperial College London

Οι επιτυχίες σε κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου συνεχίζονται για τους μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου Ελίνα Παντελίδη, που έγινε δεκτή στο Τμήμα Ιατρικής του Imperial College London, ενός από τα κορυφαία Πανεπιστήμια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σημαντική αυτή επιτυχία της μαθήτριάς μας προκύπτει τόσο από τις υψηλές της επιδόσεις στις εξετάσεις του Προγράμματος GCE A Levels που παρακολουθεί στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση, στη συστηματική προετοιμασία από τους καθηγητές μας, στις διακρίσεις της σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς και διοργανώσεις όσο και στην Πρακτική Άσκηση που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σε Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία και σε προγράμματα υγείας κοινωφελούς χαρακτήρα, όπως  :

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας 2018 : 7η καλύτερη βαθμολογία στη Β’ Λυκείου.

Νοσοκομείο «Υγεία»: Καθημερινές Επισκέψεις σε ασθενείς και παρακολούθηση εγχειρήσεων με την εποπτεία ιατρικού προσωπικού.

Εθελοντικός Οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού» – Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»: Δημιουργική απασχόληση σε παιδιά που φιλοξενούνται στον χώρο του Νοσοκομείου.

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Διώνη»: Συναισθηματική υποστήριξη των φιλοξενούμενων με την εποπτεία Κοινωνικού Λειτουργού.

Return to top of page