Skip links

Μάγεψε το κοινό η Μαθητική Χορωδία στο Παγκόσμιο Συνέδριο Παιδοκαρδιολογίας και Παιδοκαρδιοχειρουργικής

Η Μαθητική Χορωδία του Σχολείου μας συμμετείχε στην Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Συνέδριου Παιδοκαρδιολογίας και Παιδοκαρδιοχειρουργικής που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής στις 9 Μαΐου 2018.

Η Μαθητική Χορωδία της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έπειτα από σχετική πρόσκληση που αποδέχτηκε, ως αναγνώριση του κοινωνικού έργου που υλοποιεί, συμμετείχε στην έναρξη του Συνεδρίου, αποτελώντας τη μοναδική πολιτιστική εκδήλωση εκείνης της ημέρας με στόχο την υποστήριξη του Πανελληνίου Συλλόγου Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού».

Οι μαθητές της Χορωδίας μας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κύριου Στέφανου Καρδιόλακα και τη συνοδεία στο πιάνο του κυρίου Δημήτρη Κλειδά μάγεψαν το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής μέσα από τους στίχους, τη μουσική και τις νότες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η μουσική αποτελεί πολιτισμό και γέφυρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για την εξαίρετη παρουσία τους και στους υπεύθυνους καθηγητές Μουσικής που ανέλαβαν την άρτια προετοιμασία τους.


Return to top of page