Skip links

Λοιπά έντυπα για κατάθεση

Χορήγηση Φαρμάκων


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους τις ημέρες των μαθημάτων, οι μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να αποχωρούν από τον χώρο του Σχολείου είτε με τα σχολικά λεωφορεία ή με ίδιο μέσο (παραλαβή του μαθητή από τον γονέα). Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες για τη συμπλήρωση των υπεύθυνων δηλώσεων αποχώρησης:

Α) Για τους μαθητές που αποχωρούν με ίδιο μέσο:

Οι μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να εξέρχονται από τον χώρο του Σχολείου χωρίς συνοδεία, για να μην αναγκάζονται οι γονείς να σταθμεύουν καθημερινά και να εισέρχονται στο Σχολείο για να υπογράψουν για την παραλαβή των παιδιών. Σε αυτήν την περίπτωση, και εφόσον συμφωνείτε με αυτή τη διαδικασία αποχώρησης, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να καταθέσετε στη Γραμματεία του Γυμνασίου κατά την ημερομηνία της πρώτης ενημερωτικής συνάντησης, το έντυπο 1α που επισυνάπτεται.

Εάν, ωστόσο, επιθυμείτε να εισέρχεστε στον χώρο του Σχολείου και να παραλαμβάνετε ενυπόγραφα το παιδί από την κεντρική Γραμματεία (κτήριο 1), παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να καταθέσετε στη Γραμματεία του Γυμνασίου το έντυπο .

Β) Για τους μαθητές που αποχωρούν με σχολικό λεωφορείο:

Για τη νόμιμη μετακίνηση του παιδιού με τα σχολικά λεωφορεία που διαθέτει το Σχολείο, πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε το έντυπο 2 που επισυνάπτεται. Χωρίς αυτή την υπεύθυνη δήλωση, δεν θα καταστεί δυνατή η μεταφορά του μαθητή.

Εάν πρόκειται να παραλαμβάνει κάποιος το παιδί από το σχολικό λεωφορείο κατά την άφιξή του στο σπίτι ή στο σημείο συνάντησης, πέραν των γονέων και κηδεμόνων, πρέπει να συμπληρωθεί στο ίδιο έντυπο το όνομα του τρίτου προσώπου και ο αριθμός ταυτότητάς του.

Τέλος, σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην παραλαμβάνει κάποιος τον μαθητή κατά την άφιξή του στο σπίτι ή στο σημείο συνάντησης, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το έντυπο 3 που επισυνάπτεται. Ο μαθητής, με τη δήλωση αυτή, μπορεί να κατεβαίνει από το σχολικό λεωφορείο χωρίς την παρουσία γονέα ή κηδεμόνα.

έντυπο 1α έντυπο έντυπο 2 έντυπο 3

 

 

 

 

Return to top of page