Skip links

«Κλιματική Αλλαγή και Υγεία»

Ομιλία μαθήτριας του Σχολείου μας στο Φεστιβάλ «Διαχείριση της Ενέργειας και Κοινωνία» και 3ο Βραβείο Καλύτερης Εισήγησης

Με επιτυχία συμμετείχε η μαθήτρια από τη γ΄ Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Αικατερίνη Χαλμπέ στο Φεστιβάλ «Διαχείριση της Ενέργειας και Κοινωνία» που διοργανώθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Η εργασία που παρουσίασε είχε ως θέμα: «Κλιματική Αλλαγή και Υγεία».

Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ που σχετίζονται με τη Φυσική και το Περιβάλλον, έχει διάρκεια οκτώ ημέρες και περιλαμβάνει ομιλίες προσκεκλημένων, πειράματα αναφορικά με την ενέργεια και την κλιματική αλλαγή καθώς και παρουσιάσεις μαθητών που έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων του Διαγωνισμού «Η Φυσική Μαγεύει» όπου απονεμήθηκε στη μαθήτρια του Σχολείου μας το Βραβείο της 3ης Καλύτερης Εισήγησης.

Το Φεστιβάλ αποτέλεσε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ευκαιρία για το σύνολο των συμμετεχόντων να αντιληφθούν τα δεδομένα της κλιματικής αλλαγής και να αποκτήσουν νέες γνώσεις για το περιβάλλον.

Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας για τη συμμετοχή της στο Φεστιβάλ, την εισήγησή της και το Βραβείο που της απονεμήθηκε.


Return to top of page