Skip links

Καλοκαίρι στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Το πιο ασφαλές και δημιουργικό Summer Camp της πόλης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας του COVID-19 έχουν αναγάγει σε ζήτημα υψίστης σημασίας και προτεραιότητας την ασφάλεια της δημόσιας υγείας.

Ωστόσο το καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και αποτελεί μια περίοδο χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς για τους μαθητές που είναι σημαντικό να συνδυάζεται με δημιουργικότητα, γνώση και νέες εμπειρίες!

Τα Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου – Εκπαιδευτική Αναγέννηση λαμβάνοντας υπόψη στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έχουν σχεδιάσει και για το φετινό καλοκαίρι εκπαιδευτικά προγράμματα, που το καθένα απευθύνεται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Στο Kids Summer Camp της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης οι μικροί μαθητές που έχουν ολοκληρώσει το Προνηπιαγωγείο και το Νηπιαγωγείο θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν εντός των σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων του Σχολείου, επιλέγοντας ανάμεσα σε ποικίλες δραστηριότητες όπως mini tennis, ποδόσφαιρο (ατομική μπάλα για κάθε παιδί, ασκήσεις ατομικής τεχνικής, αθλητικοί διαγωνισμοί) και μπαλέτο.

Δυο φορές την εβδομάδα η διασκέδαση μεταφέρεται σε οργανωμένες παραλίες όπου οι μαθητές πάνε για μπάνιο στη θάλασσα.

Τα μουσικοκινητικά παιχνίδια σε συνδυασμό με τον χορό, το θεατρικό παιχνίδι και τα αγγλικά θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των μικρών μας φίλων με ενδιαφέροντα και γνώσεις που θα τους συνοδεύουν καθόλη τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς!

Οι μαθητές όλων των τάξεων του Δημοτικού έχουν τη δική τους ξεχωριστή επιλογή για το καλοκαίρι με το πρόγραμμα του Junior Summer Camp!

Έως και τρεις φορές την εβδομάδα θα πραγματοποιούν εξορμήσεις σε βουνό και θάλασσα (οργανωμένες παραλίες) αξιοποιώντας ελεύθερους υπαίθριους χώρους και θα απασχολούνται αποκλειστικά από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Σχολείου ώστε να τηρούνται απόλυτα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Επιπλέον, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν με ενδιαφέροντα sports και δραστηριότητες όπως τένις, πινγκ πονγκ, χορό και μπαλέτο, με ομαδικά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο, basketball και volley με συγκεκριμένες προϋποθέσεις  (ατομική μπάλα για κάθε παιδί, ασκήσεις ατομικής τεχνικής, αθλητικοί διαγωνισμοί) καθώς και με το θεατρικό παιχνίδι, τα εικαστικά και την πληροφορική.

Το Summer Camp της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έχει διάρκεια δυο εβδομάδων (29/06/20-10/07/20).

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την καθημερινή και ασφαλή μεταφορά τους με τα σύγχρονα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Οι μαθητές παραλαμβάνονται έξω από την κατοικία τους και όχι μαζικά από σημεία συνάντησης. Σε κάθε λεωφορείο υπάρχει συνοδός καθ’  όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

Καλοκαίρι στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση!

Return to top of page