Skip links

Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι μαθητές του Σχολείου μας στην 12η Μαθητική Εμπορική Έκθεση του Προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση»

Για άλλη μια χρονιά οι μαθητές Λυκείου του Σχολείου μας ξεχώρισαν με την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητά τους κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στην 12η Μαθητική Εμπορική Έκθεση του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων (Junior Achievement Greece) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 στο Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens.

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», παρουσίασαν την καινοτόμα ιδέα τους με την ονομασία «A.FREedge», ένα ενεργειακά αυτόνομο ψυγείο με ηλιακό πάνελ.

Η κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού ενθουσιάστηκε από την ιδέα των μαθητών μας ενώ το προϊόν τους ήταν από τα ελάχιστα που είχαν την ευκαιρία να προβληθούν στην ενότητα «Econews», του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων  του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ».

Η επιτυχία της ιδέας της Ομάδας μας πιστοποιείται και από το γεγονός ότι έχει ήδη λάβει προσφορές για την πώληση της πατέντας που δημιούργησε.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην Ομάδα που εκπροσώπησε το Σχολείο μας στη διοργάνωση είναι οι : Δήμητρα Αδαμούδη, Γιάννης Αγγέλικας, Θεοφάνης – Αίας Γαρείος, Σπύρος Δαβέρος, Μαρία Κυρμπιζάκη, Γιώργος Μαλτζής, Αχιλλέας Μετρίδης, Δημήτρης Παπαγεωργίου, Σταυρούλα Σεφεριάδη.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την εξαιρετική συμμετοχή τους καθώς και στον καθηγητή του Σχολείου μας, κύριο Ιωάννη Θεοχάρη για την άρτια προετοιμασία τους.


Return to top of page