Skip links

Η «Anagennisi Running Team» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

H Ομάδα Δρομέων του Σχολείου μας «Anagennisi Running Team» θα συμμετάσχει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, στον Αγώνα των 5 χλμ.  που θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Η Ομάδα του Σχολείου μας θα τρέξει συμβολικά, με στόχο να διαδώσει το μήνυμα του Προγράμματος «Live Without Bullying» που υλοποιείται από το «Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού» και μέσα από τα χιλιόμετρα που θα συγκεντρωθούν θα ευαισθητοποιηθεί το κοινό αναφορικά με τον ενδοσχολικό και τον διαδικτυακό εκφοβισμό.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του ΟΠΑΝΔΑ και εκτός, από ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί τη γέφυρα που συνδέει την ιστορία και αναδεικνύει ανθρώπινες αρετές όπως αυτές της θέλησης και της ανθρώπινης ψυχής.

Η Ομάδα Δρομέων του Σχολείου μας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση με Ομάδα 30 ενηλίκων και 30 μαθητών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2007 και μεγαλύτεροι).

Η έναρξη του Αγώνα των 5 χλμ.  έχει οριστεί για τις 08:15.

Το κόστος συμμετοχής για τους ενήλικες διαμορφώνεται ως εξής:

  • το Βασικό Ομαδικό Πακέτο ανέρχεται στα 12€ συν 6€ το t-Shirt της Ομάδας του Σχολείου

Σύνολο: 18 €

  • το Ενισχυμένο Ομαδικό Πακέτο ανέρχεται στα 27 € (περιλαμβάνει και το επίσημο t-shirt της διοργάνωσης), συν 6€ το t-Shirt της Ομάδας του Σχολείου

Σύνολο: 33 €

Η συμμετοχή των μαθητών είναι δωρεάν, ενώ το κόστος για το tshirt της Ομάδας του Σχολείου ανέρχεται στα 6€.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.athensauthenticmarathon.gr.

Δεδομένου ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και ορίζεται από τον φορέα διοργάνωσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις Δηλώσεις Συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019  για το σημείο συνάντησης της Ομάδας την ημέρα του αγώνα και θα παραλάβουν κάποιες μέρες πιο πριν τον εξοπλισμό για τον Αγώνα.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής:

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση της συμμετοχής σας μέχρι τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Η εγκυρότητα της συμμετοχής πιστοποιείται μέσω της πραγματοποίησης της αντίστοιχης κατάθεσης.

Return to top of page