Skip links

Η Μαθητική Ομάδα “Prismatic” στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools

Η Μαθητική Ομάδα “Prismatic” της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης σε συνεργασία με το 3ο Γενικό Λύκειο Σερρών θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό F1 in Schools που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 4 Ιουνίου μέχρι την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021.

Η σπουδαία αυτή διάκριση αποτελεί συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας της Μαθητικής Ομάδας του Σχολείου μας “Arrow Racing” που είχε κατακτήσει το 1ο Βραβείο Πρωταθλήτριας Ομάδας στους Εθνικούς Τελικούς του 9ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools.

Στη Μαθητική Ομάδα “Prismatic” συμμετέχουν οι μαθητές του Σχολείου μας: Έργης Παπαδόπουλος (Σχεδιαστής & Αρχηγός της Ομάδας), Διονύσης Κανέλλης (Υπεύθυνος Marketing & Διαχείρισης της Ομάδας), Γιάννης Νεόφυτος (Υπεύθυνος Κατασκευαστής).

Τους μαθητές προετοιμάζουν οι καθηγητές του Σχολείου μας Δημήτρης Μωραΐτης και Γιάννης Τούντας.

Ο Διαγωνισμός F1 in Schools αποτελεί τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά (https://www.f1inschools.com/world-finals-202021.html).

Καλή επιτυχία Prismatic!


Return to top of page