Skip links

Η Μαθητική Ομάδα Minders της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο «Ένθετο Παιδεία» του ΕΡΤNEWS

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Ευάγγελος Δασκαλόπουλος, Αλέξανδρος Ηλιάδης και Οδυσσέας Κεσεντές μαζί με τον IT Manager και Υπεύθυνο Ρομποτικής και Προπονητή κύριο Δημήτρη Μωραϊτη φιλοξενήθηκαν στο «Ένθετο Παιδεία» του ΕΡΤNEWS .

Τα μέλη της Μαθητικής Ομάδας Minders του Σχολείου μας μαζί με τον Προπονητή τους συζήτησαν με τη δημοσιογράφο κυρία Ελίνα Κολύβα για τη συναρπαστική διαδρομή τους που τους οδήγησε στην παγκόσμια διάκριση και στην 3η θέση της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, που πραγματοποιήθηκε στον Παναμά.

Ο Ευάγγελος, ο Αλέξανδρος και ο Οδυσσέας παρουσίασαν το project ‘’Aqua Byte – Rising Data’’ μέσω του οποίου κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο ανάμεσα σε 451 ομάδες μαθητών από 93 χώρες, από όλο τον κόσμο. Τα παιδιά μίλησαν για την εμπειρία τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στην ομάδα αλλά και για το συναίσθημα της ικανοποίησης και της επιτυχίας. Δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα επόμενα σχέδιά τους τόσο σε επίπεδο συμμετοχής στην επόμενη Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής όσο και για τους στόχους τους αναφορικά με τις σπουδές τους.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ρεπορτάζ από τον παρακάτω ηλεκτρονικό σύνδεσμο:


Return to top of page