Skip links

Η Μαθητική Ομάδα Ρομποτικής «Minders” του Γυμνασίου στην Τελική Φάση του 1ου Πανελλήνιου Διαδικτυακού Διαγωνισμού «Χορεύοντας με την Άνοιξη»

Η Μαθητική Ομάδα Ρομποτικής «Minders» του Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης συμμετέχει στον 1ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Διαγωνισμό «Χορεύοντας…την Άνοιξη» που διοργανώνεται από την WRO Hellas. Η Μαθητική Ομάδα του Σχολείου μας κέρδισε τις εντυπώσεις και έπειτα από αξιολόγηση της Κριτικής Επιτροπής του Διαγωνισμού κατάφερε να προκριθεί στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα με ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού.

Οι «Minders» συμμετέχουν στον Διαγωνισμό με το ρομπότ «Macaruno».

Στόχος του Διαγωνισμού «Χορεύοντας με την Άνοιξη» ήταν οι μαθητές την περίοδο του περιορισμού της κυκλοφορίας και της αναστολής λειτουργίας των σχολείων για την αντιμετώπιση του COVID-19, να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να δώσουν τον δικό τους ορισμό στην άνοιξη δημιουργώντας τα δικά τους ρομποτάκια που θα χορεύουν, «ως έντομα, ως ζώα, ως άνθρωποι» ή όπως αλλιώς τα φαντάζονται.

Δείτε εδώ τον «Macaruno» της Ομάδας «Minders» του Σχολείου μας να χορεύει το ομώνυμο τραγούδι!

Τη Μαθητική Ομάδα Ρομποτικής του Γυμνασίου αποτελούν οι μαθητές:

Διονύσης Κανέλλης, Γιώργος Κλωνής, Θανάσης Κοτσόκολος, Ηλέκτρα Λάττα, Κωνσταντίνος Μουστακάκης

Συγχαρητήρια στους μαθητές για την πρόκρισή τους καθώς και στον IT Manager του Σχολείου κύριο Δημήτρη Μωραΐτη και τον προπονητή Ρομποτικής, Απόφοιτο και Επιστημονικό Συνεργάτη κύριο Ιάσονα Ταούκη.

Καλή επιτυχία στην τελική φάση του Διαγωνισμού!

Return to top of page