Skip links

Η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, Δημιουργός και Υπεύθυνη της δράσης ‘’Live Without Bullying’’ και Διευθύντρια του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού κυρία Αντωνία Τορρένς σε ομιλία στους μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ Δημοτικού

Τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες από την Ε’ και τη ΣΤ’ Δημοτικού του Σχολείου μας υποδέχτηκαν την Εκπαιδευτική Ψυχολόγο, Δημιουργό και Υπεύθυνη της δράσης ‘’Live Without Bullying’’ και Διευθύντρια του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού, κυρία Αντωνία Τορρένς. Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης παρακολούθησαν την ομιλία με θέμα «Βοηθώ κάποιο παιδί που εκφοβίζεται. Υπάρχουν τρόποι για να γίνει αυτό».

Η κα Α. Τορρένς μέσα από την πολύτιμη εμπειρία της ενημέρωσε τους μαθητές για θέματα ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων κατά τη χρήση τους διαδικτύου, για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιο παιδί που εκφοβίζεται.

Η συζήτηση που αναπτύχθηκε, ευαισθητοποίησε τους μαθητές, οι οποίοι έθεσαν τους προβληματισμούς τους και τα ερωτήματά τους για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.


Return to top of page