Skip links

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση Χορηγός στη μαθητική εκδήλωση “Οι Φυσικές Επιστήμες μας Μαγεύουν” της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με τις Επιστημονικές Ενώσεις Φυσικών Επιστημών διοργανώνουν την πρωτότυπη και ξεχωριστή συνάντηση αριστούχων μαθητών Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου, του σχολικού έτους 2016 – 2017.

Η εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται στις 15, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθήνας στο Αιγάλεω έχει ως κύριο σκοπό οι συμμετέχοντες μαθητές, να έρθουν σε άμεση επαφή με Διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους και να γνωρίσουν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο των Φυσικών Επιστημών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι μαθητές να εισαχθούν στη σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, να κατανοήσουν σε βάθος σύγχρονα επιστημονικά ζητήματα, να αποσαφηνίσουν τις έννοιες που τα συγκροτούν και να αποκτήσουν κριτική και συνδυαστική σκέψη.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση επικροτώντας τέτοιου είδους μαθητικές συγκεντρώσεις που αποσκοπούν στην καλλιέργεια και στην ανάπτυξη της γνώσης και της μάθησης υποστηρίζει ενεργά την εκδήλωση “Οι Φυσικές Επιστήμες μας Μαγεύουν” και συμμετέχει ως Χορηγός της εκδήλωσης της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.

Return to top of page