Skip links

Εύφημος Μνεία στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης

Στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που διοργανώθηκαν από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2023 από τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη, η μαθήτρια από τη Β΄ Λυκείου του Σχολείου μας Άρτεμις Μπαλάνου, τιμήθηκε από την Κριτική Επιτροπή με την εξαιρετικά σημαντική διάκριση της Εύφημου Μνείας.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση συμμετείχε στους Αγώνες Τέχνης με 3 ζωγραφικά έργα μαθητριών από το Γυμνάσιο και με τρία ζωγραφικά έργα μαθητριών από το Λύκειο, όπως ορίζει ο κανονισμός της διοργάνωσης.

Το θέμα του φετινού Διαγωνισμού ήταν ο στίχος του Γιώργου Σεφέρη «Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί» ενώ τα έργα που εκπροσώπησαν το Σχολείο μας, επιλέχθηκαν από τον εσωτερικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε στο Εργαστήριο Εικαστικών και συμμετείχαν 46 μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Το Γυμνάσιο εκπροσώπησαν οι μαθήτριες Στεφανία Χαντζή (α΄ Γυμνασίου), Ειρήνη Κυριακίδου (β΄ Γυμνασίου) και Πάρις Τριανταφυλλάκη (γ΄ Γυμνασίου).

Το Λύκειο εκπροσώπησαν οι μαθήτριες από τη Β΄ Λυκείου Άρτεμις Μπαλάνου, Αριεύνη Μηνούδη και Μαριέττα Βοσυνιώτη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον Προκριματικό και στον Τελικό Διαγωνισμό, καθώς και στην Άρτεμις Μπαλάνου για τη σπουδαία επιτυχία της.

Θερμά συγχαρητήρια στους καθηγητές Εικαστικών του Σχολείου μας κυρία Κωνσταντίνα Κούβελα και κύριο Ισαάκ Μαυρίδη που δίδαξαν και επιμελήθηκαν το project.


Return to top of page