Skip links

Επιτυχίες και διακρίσεις μαθητών μας στο 14th Moraitis School Cup

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από τη Στ΄ Δημοτικού, το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Σχολείου μας στο 14th Moraitis School Cup (British Parliamentary Debate Tournament) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023.

Από τη Στ΄ Δημοτικού οι Junior Debaters που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό ξεχώρισαν με τη συμμετοχή του και την παρουσία τους.

Στην Κατηγορία ‘’Best Speaker for Juniors’’:

 τη 2η θέση κατέκτησε η μαθήτρια Τ.Θ.,

 την 3η θέση κατέκτησε ο μαθητής Νικόλας Βάθης,

την 5η θέση κατέλαβαν οι μαθητές Εύη Κουρεντζή και Αντώνης Χαλμπές.

Στην Κατηγορία ‘’Best Team for Juniors’’:

την 4η θέση κατέλαβαν οι μαθήτριες Εύη Κουρεντζή και Βαλέρια Σταυριανίδη,

στην 7η θέση κατατάχθηκε η ομάδα των μαθητριών Υβόννης Πετρογιάννη και Δώρας Χατζηγεωργίου,

στην 8η θέση κατατάχθηκε η ομάδα της Τ. Θ. και της Τζωρτζίνας Ηλιοπούλου,

την 9η θέση κατέκτησαν οι μαθητές Λουκάς Ζαχείλας και Αντώνης Χαλπές.

Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν με εξαιρετικές επιδόσεις και οι μαθητές Θοδωρής Σιδέρης, Αλίκη Λεφαντζή, Άγις Κούβαρης, Ειρήνη Κούτσουτου, Βασιλική Κιτσάκη, Βασιλική Ανδρή, Άννα – Μαρία Τσαβαλά.

Τις προπονήσεις για την Ομάδα των Junior Debaters ανέλαβαν οι καθηγήτριες Αγγλικών κυρία Κατερίνα Κωνσταντακοπούλου και κυρία Ελένη Κρεμμύδα, ενώ μαζί τους στη συνοδεία των μαθητών συμμετείχε και η καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Κάλη Κούτρα.

Στην Κατηγορία ‘’Best Speaker for Seniors’’ εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις της μαθήτριας Μαριέτας Λέκκου από την Α΄ Λυκείου, της μαθήτριας Θεοδώρας Γεωργαντζή από τη γ΄Γυμνασίου, του μαθητή Ηλία Σεφεριάδη από τη Γ΄ Λυκείου και του μαθητή Αλέξανδρου Ηλιάδη από την Α΄ Λυκείου.

Στην Κατηγορία ‘’Best Speaker for Seniors’’ η ομάδα Debate του Αλέξανδρου Ηλιάδη και του Ηλία Σεφεριάδη κατέλαβε την 29η θέση ανάμεσα σε 70 ομάδες. Η ομάδα της Μαριέτας Λέκκου κατατάχθηκε στην 35η θέση και η ομάδα της Θεοδώρας Γεωργαντζή τοποθετήθηκε στην 55η θέση.

Τις προπονήσεις για την Ομάδα των Senior Debaters ανέλαβαν η κυρία Δάφνη Ρεμούνδου Υπεύθυνη του Ομίλου Forensics του Σχολείου και οι προπονητές Debate κυρία Μαριλένα Χατζηκώστα και κύριος Μωυσής Ταραμπουλούς.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις καθώς και στους προπονητές που υποστήριξαν την προετοιμασία τους.


Return to top of page