Skip links

Εξαιρετική η συμμετοχή μαθητών μας στο 11th Moraitis Debate Cup

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο 11th Moraitis Debate Cup που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Το Σχολείο μας εκπροσώπησαν στη διοργάνωση 7 Ομάδες Juniors από τη ΣΤ΄ Δημοτικού και 3  Ομάδες Seniors από το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Οι μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού που συμμετείχαν ήταν οι ακόλουθοι:

EA 1: Γιώργος Βασιλακάκης και Απόλλωνας Χατζηγεωργίου

ΕΑ 2: Δήμητρα Μεφσούτ και Γεωργία Αναγνωστοπούλου

ΕΑ 3: Ελένη Γριβέα και Εβίτα Ζαμπούνη

ΕΑ 4: Α.Ζ. και Α.Σ.

ΕΑ 5: Ρεβέκκα Μπάλιου και Κρίστι Ευσταθίου

ΕΑ 6: Ιωσήφ Μερμιγνκίδης και Γιάννης Βλάχος

ΕΑ 7: Ευάγγελος Αγγελής και Θεοδώρα Γεωργαντζή

Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω:

EAS 1: Παναγιώτης Διαμαντής και Χαρίλαος-Ιωάννης Ιωάννου

EAS 2: Ελεάννα Χαλαράκη και Θεοδώρα Πολιτάκου

EAS 3: Ιωάννης Ιωάννου και Ηλίας Σεφεριάδης

Στην κατηγορία Juniors η μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού Γεωργία Αναγνωστοπούλου αναδείχθηκε 4η Best Speaker ανάμεσα σε 104 συμμετέχοντες.

Επίσης στην Κατηγορία Juniors η Ομάδα των μαθητριών της ΣΤ΄ Δημοτικού Γεωργίας Αναγνωστοπούλου και Δήμητρας Μεφσούτ αναδείχθηκε 7η Best Team σε σύνολο 52 ομάδων.

Τέλος, στην Κατηγορία Juniors η ομάδα των μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού Απόλλωνα Χατζηγεωργίου και Γεώργιου Βασιλακάκη αναδείχθηκε 11η Best Team σε σύνολο 52 ομάδων.

Τους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού προετοίμασαν οι καθηγήτριες Αγγλικών του Σχολείου μας κυρία Κατερίνα Κωνσταντακοπούλου και κυρία Ελένη Κρεμμύδα.

Στην Κατηγορία Seniors η Ομάδα των Παναγιώτη Διαμαντή και Χάρη Ιωάννου κατέκτησε την 25η θέση ανάμεσα σε 76 ομάδες καθώς και υψηλή κατάταξη ως Speakers.

Τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προετοίμασε η κυρία Χριστίνα Καραβά, Δικηγόρος, MSc, Προπονήτρια Ρητορικής, η οποία και τους συνόδευσε.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και στις καθηγήτριες που ανέλαβαν την προετοιμασία τους.

Θερμές ευχαριστίες στις καθηγήτριες Αγγλικών κυρίες Ανδρομάχη Φουντουκά, Γερασιμίνα Παύλου, Ασημίνα Ακτύπη, Ιωάννα Τσούρμα και Βάνα Βαρελά που συνόδευσαν τους μαθητές και συμμετείχαν και ως Judges.


Return to top of page