Skip links

Εξαιρετικές επιδόσεις από την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίου του Σχολείου μας

Ιδιαίτερα καλές ήταν οι επιδόσεις της Μαθητικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στις συμμετοχές της στο πλαίσιο της διοργάνωσης Α.Σ.Ι.Σ.

Η Ομάδα του Σχολείου μας είχε μια νίκη με αντίπαλη Ομάδα τα Αρσάκεια Ψυχικού και μια ήττα, έχοντας ως αντίπαλη Ομάδα το Κολλέγιο Αθηνών.

Και οι δυο αγώνες εξίσου ήταν συναρπαστικοί, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και ανέδειξαν υψηλές αξίες του αθλητισμού, στο πλαίσιο του «Ευ Αγωνίζεσθαι».

Στην Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Γυμνασίου συμμετέχουν οι μαθητές: Ευάγγελος Αγγέλου, Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, Θεόδωρος Αστέρης, Αριστείδης Γκρέκης, Στυλιανός-Ευάγγελος Δεριζιώτης, Θανάσης Κοτσόκολος, Άγγελος Λάττας, Παντελής Λιακόπουλος, Σταμάτης Μαλτζής, Θεόδωρος Τσάλτας, Χρήστος Χριστοδούλου.

Ο μαθητής Γεράσιμος Λιανός που είναι βασικό στέλεχος της Ομάδας, δεν κατάφερε να συμμετάσχει στους αγώνες λόγω τραυματισμού.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους στους αγώνες καθώς και στον Καθηγητή Φυσική Αγωγής κύριο Βασίλη Ιγγλεζάκη που ανέλαβε την άρτια προετοιμασία τους.


Return to top of page