Skip links

Εξαίρετες συμμετοχές μαθητών μας στον 9ο Διασχολικό Διαγωνισμό Ρητορικής Τέχνης

Με εξαίρετες συμμετοχές μαθητριών από το Λύκειο συμμετείχε το Σχολείο μας στον           9ο Διασχολικό Διαγωνισμό Ρητορικής Τέχνης, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου 2023 και διοργανώθηκε από τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, και απευθυνόταν σε μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου.

Την Εκπαιδευτική Αναγέννηση εκπροσώπησε η Ομάδα Διττών Λόγων της Α΄ Λυκείου, αποτελούμενη από τις μαθήτριες Ραφαέλα Καραμπέτσου, Αναστασία Καραχάλιου και Ελισάβετ Χίου.

Η Ομάδα του Σχολείου μας κατετάγη στην 6η θέση σε σύνολο 32 ομάδων σημειώνοντας 2 νίκες σε τρεις αγώνες και αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από όλες τις κριτικές επιτροπές, οι οποίες εξήραν το ήθος και την ευγένειά τους.

Η μαθήτρια Ραφαέλα Καραμπέτσου έλαβε τη 12η θέση ως «Καλύτερη Ομιλήτρια» ανάμεσα σε 130 διαγωνιζόμενους/ες μαθητές/τριες.

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του Σχολείου μας για τις εξαιρετικές συμμετοχές τους καθώς και τις καθηγήτριες Φιλόλογους κυρία Δέσποινα Διαθεσοπούλου και κυρία  Έλλη Τσενέ, οι οποίες ανέλαβαν την προπόνησή τους και συμμετείχαν ως κριτές.


Return to top of page