Skip links

Εντυπωσιακή η Χορευτική Παράσταση από μαθήτριες του Σχολείου μας

Εντυπωσίασαν οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης από όλες τις βαθμίδες του Σχολείου μας στην Χορευτική Παράσταση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στο Θέατρο Ακροπόλ.

Γονείς και συγγενείς των μαθητών, εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, η Διεύθυνση και η Διοίκηση της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έδωσαν το «παρών» τους στη Χορευτική Παράσταση και χάρισαν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν το πιο ζεστό τους χειροκρότημα και το πιο εγκάρδιο «μπράβο» για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Οι μαθήτριες στο σύνολό τους συνεργάστηκαν σαν ομάδα και με απόλυτο επαγγελματισμό υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους προκειμένου να υλοποιηθεί μια χορευτική παράσταση υψηλών απαιτήσεων.

Κατά τη διάρκεια του Α΄ μέρους της παράστασης το κοινό παρακολούθησε κλασικό μπαλέτο χορογραφημένο στο παραμύθι «Το δαχτυλίδι των ευχών». Η αρμονία στην κίνηση των μαθητριών σε συνάρτηση με την ιστορία του παραμυθιού απέδειξε περίτρανα ότι η τέχνη του Χορού αποτελεί μέσο αφήγησης, επικοινωνίας και έκφρασης.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε μοντέρνος χορός με τον τίτλο «Ταξιδεύοντας». Η άψογα συγχρονισμένη κίνηση και η μουσική παρέσυραν τους θεατές σε ένα «ταξίδι» πάνω στη σκηνή του Θεάτρου Ακροπόλ.

Συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες για την εξαίρετη παρουσία τους και τη συμμετοχή τους!

Θερμά συγχαρητήρια στην κυρία Κατερίνα Κουρμεντέλου για τη γενική καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης, στις κυρίες Ελένη Βαρδακαστάνη και Ηλέκτρα Οικονομίδη για τη διδασκαλία των χορογραφιών και το επιτυχημένο αποτέλεσμα που παρουσιάστηκε στη σκηνή, καθώς και στο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό που συντέλεσε στην επιτυχία της.


Return to top of page