Skip links

Εντυπωσιακές εμφανίσεις από μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο 19ο Φεστιβάλ Ιδιωτικών Σχολείων «Γυμναστική για Όλους»

Με επιτυχία συμμετείχαν μαθήτριες από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο 19ο Φεστιβάλ Ιδιωτικών Σχολείων «Γυμναστική για Όλους» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Κέντρο «Δαϊς», με τη συμμετοχή ακόμα 10 σχολείων.

Η ομάδα του Δημοτικού παρουσίασε τη χορογραφία «Ο χορός των Αστεριών» με 21 μαθήτριες της ΣΤ΄ Δημοτικού και απέσπασε το δυνατό χειροκρότημα των θεατών με την εντυπωσιακή εμφάνιση στο κατάμεστο γήπεδο.

Οι 20 μαθήτριες από την α΄ και τη β΄ Γυμνασίου χόρεψαν στους ρυθμούς του “Take me to church” και έδωσαν το δικό τους μήνυμα στην προσπάθειά τους να προβληματίσουν το κοινό, για όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητα. Η χορογραφία που παρουσίασαν είχε ως τίτλο: «Μην κλείνεις τα μάτια σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, δίπλα σου…». Με τα αντικείμενα που χρησιμοποίησαν στη χορογραφία τους αναφέρθηκαν σε ζητήματα κοινωνικής παθογένειας όπως ο ρατσισμός, η υπερκατανάλωση, η τρομοκρατία, η λογοκρισία και η βία αλλά και στην αξία της αλήθειας, την οποία ψάχνουμε και επιδιώκουμε.

Οι μαθήτριες από τη ΣΤ΄ Δημοτικού που συμμετείχαν στο 19ο Φεστιβάλ Ιδιωτικών Σχολείων είναι οι: Ευαγγελίτσα Αλμπάνη, Ιουλία Βασιλάτου, Μαρία Γαζή, Μελίνα Δρογγούδη, Δ.Κ., Σοφία Κοφινιώτη, Σοφία Κριμάτογλου, Μαρία-Ίλια Κυρτάτου, Ελένη Μαυρίδου, Ευγενία Μπαϊρα, Σοφία Μπινιάκου, Γαλήνη Νικολακάκη, Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου, Σπυρίδωνα Πέππα, Ηλιάνα Περλίγκα, Ευφημία Πιτσινέλη, Διώνη Σκαρίμπα, Γεωργία Χαλαράκη, Αντιόπη Χριστοδούλου.

Οι μαθήτριε από την α΄ και τη β΄ Γυμνασίου που συμμετείχαν 19ο Φεστιβάλ Ιδιωτικών Σχολείων είναι οι: Βασιλική Ανδρή, Μαρία Γαρδούνη, Τατιανή Θεοδόση, Αμαλία Καρακίτσου, Ευαγγελία-Σοφία Καρασάββα, Μαρία-Γαβριέλα Καρασάββα, Σ.Κ., Νικολέττα Λώλη, Αγάθη Μαλάμου, Ελισάβετ Ματθαιακάκη, Ευαγγελία Παγώνη, Μαρία Πατέρα, Στυλιανή Βαλεοντή, Ελευθερία-Ειρήνη Θεριανού, Λαμπρινή Κολιοθωμά, Νίκη Λίτινα, Χριστίνα Μαμμωνά, Χριστίνα Μηλιώνη, Μ.Π., .Χ.

Θερμά συγχαρητήρια στις 41 μαθήτριες – χορεύτριες του Σχολείου μας για τη συμμετοχή τους και τις αξιέπαινες εμφανίσεις τους καθώς και στις καθηγήτριές τους κυρίες Ελένη Βαρδακαστάνη και Ηλέκτρα Οικονομίδη, οι οποίες ανέλαβαν την άρτια προετοιμασία τους και ξεχώρισαν ανάμεσα στα 15 χορευτικά προγράμματα του Φεστιβάλ.


Return to top of page