Skip links

Ενδοσχολικός Διαγωνισμός Ρομποτικής στο Δημοτικό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ο ενδοσχολικός Διαγωνισμός Ρομποτικής για μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ Δημοτικού. Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε με στόχο την ανάδειξη των Μαθητικών Ομάδων που θα εκπροσωπήσουν το Σχολείο μας στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής  της WRO Hellas, με θέμα «Η πόλη μου».

Η συμμετοχή των μαθητών ήταν προαιρετική και αφορούσε αποκλειστικά μαθητές από τη ΣΤ΄ Δημοτικού που παρακολουθούν τον Όμιλο Ρομποτικής.

Τα κριτήρια που τέθηκαν για την επιλογή των συμμετεχόντων ήταν η ευχέρεια να χρησιμοποιούν το προγραμματιστικό περιβάλλον WeDo και Scratch 3 και η ικανότητα να παρουσιάζουν τις ιδέες τους με αποτελεσματικό τρόπο, έτσι ώστε να αναδεικνύεται η δημιουργικότητά τους και το ενδιαφέρον τους για το αντικείμενο αυτό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν στις δυο Μαθητικές Ομάδες είναι οι Ανδρέας Αθανασόπουλος, Ελευθέριος Αποστολόπουλος, Αλεξία Βαλιάδου – Λάσο, Αχιλλέας Γκερεδάκης, Παναγιώτης Καρύγιαννης, Ιωάννης Κουνέλης, Ιάσονας Παπαθανασίου, Γεώργιος Παπαϊωάννου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους καθώς και στους προπονητές Ρομποτικής του Σχολείου μας κυρία Έφη Αντωνοπούλου, κυρία Κατερίνα Μπουλταδάκη, κύριο Δημήτρη Μωραϊτη, κύρια Σίσσυ Σπανοπούλου και κύριο Ιάσονα Ταούκη.


Return to top of page