Skip links

Εκπρόσωποι του Yale University στην Εκπαιδευτική Αναγέννηση

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παρουσίαση αναφορικά με τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Yale είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές της Α΄, Β’ και Γ’ Λυκείου που παρακολουθούν το Πρόγραμμα GCE, την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018.

Το Σχολείο μας είχε τη χαρά να φιλοξενήσει τους εκπροσώπους του Yale University κύριο Keith Light, Directorof International Admissions και κύριο Αλέξανδρο Μακρίδη, Εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου στην Ελλάδα.

Οι δυο εισηγητές παρουσίασαν αναλυτικά τη ζωή στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο, αναφέρθηκαν στα οφέλη που έχουν σπουδές στο Yale University, στα Ακαδημαϊκά Τμήματα που λειτουργούν καθώς και στις απαιτήσεις που έχει το Πανεπιστήμιο από τους φοιτητές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με τα πρότυπα μοντέλα λειτουργίας του Yale University, τα οποία βασίζονται στο Liberal Art Philosophy και στο Inter-Disciplinary.

Την παρουσίαση ακολούθησε η προβολή οπτικοακουστικού υλικού το οποίο το έχουν επιμεληθεί φοιτητές του Yale University καθώς και η διατύπωση ερωτήσεων από τους μαθητές προς στους εισηγητές.


Return to top of page