Skip links

Εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας στη Διεθνή Έκθεση BETT

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση αποτελεί ένα Σχολείο που επενδύει σταθερά στη συνεχή και δια βίου εκπαίδευση και επιμόρφωση των εκπαιδευτικών της. Από τις 29 έως τις 30 Μαρτίου 2023 ομάδα εκπαιδευτικών μας επισκέφθηκε τη Διεθνή Έκθεση BETT στο Λονδίνο που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση σε παγκόσμιο επίπεδο στην οποία παρουσιάζονται όλες οι εξελίξεις και οι καινοτομίες σε τεχνολογικό επίπεδο στον χώρο της εκπαίδευσης.

Στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας στην Εκπαίδευση BETT συμμετείχαν η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κυρία Ευγενία Νινιού, η Υποδιευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, καθηγήτρια Πληροφορικής και προπονήτρια Ρομποτικής κυρία Σίσσυ Σπανοπούλου, ο IT Director, καθηγητής Πληροφορικής και προπονητής Ρομποτικής κύριος Δημήτρης Μωραΐτης και η δασκάλα του Δημοτικού κυρία Σοφία Αντωνοπούλου.

Οι εκπαιδευτικοί μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές που μπορούν να αξιοποιήσουν στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, να παρακολουθήσουν σεμινάρια με θεματικές τη βιωσιμότητα, το περιβάλλον και την ψυχική υγεία, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σε ένα δυναμικό δίκτυο με παραπάνω από 30.000 συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.


Return to top of page