Skip links

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, έπειτα από δυο χρόνια αποχής λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βίωσε η ανθρωπότητα, διοργανώνει την πρώτη Εθελοντική Αιμοδοσία για το 2022.

Την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 και ώρες 09:30-13:30 στις εγκαταστάσεις του Σχολείου θα έχουμε την ευκαιρία να διαθέσουμε δέκα λεπτά από τον χρόνο μας και να προσφέρουμε ένα αναντικατάστατο δώρο για τη ζωή.

Κλιμάκιο από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο όπου τηρείται η Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, θα βρίσκεται στο Σχολείο μας, με σκοπό τη λήψη αίματος από τις αιμοδότριες και τους αιμοδότες.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους ενέργειες υπέρτατης αξίας για τον συνάνθρωπο, θα φιλοξενήσει το κλιμάκιο και θα διευκολύνει τη συνολική διαδικασία της αιμοληψίας από εξειδικευμένο προσωπικό και πάντα με παρουσία γιατρών.

Σας προσκαλούμε όλους για μαζική προσέλευση και παρουσία.

Προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή αναμονή των αιμοδοτών προτείνουμε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γραμματέα Δ.Σ., Δρ. Ι. Νικολόπουλο στον τηλεφωνικό αριθμό 693 2525406 και στο email της ιστοσελίδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων info@sigana.gr , καθώς και με οποιοδήποτε Μέλος του Δ.Σ.

Σημειώνεται ότι την ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αίμα χρειάζεται να προσκομίσουν την Αστυνομική Ταυτότητά τους ή αντίστοιχο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Return to top of page