Skip links

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης σε συνεργασία με τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου πρόκειται να διοργανώσουν την 1η Εθελοντική Αιμοδοσία για την τρέχουσα χρονιά. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρες 10:00-13:00, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

H Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί ως παράλληλη δράση με το Open Weekend που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μάϊου 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν ωφεληθεί μόνο για την τρέχουσα χρονική περίοδο 8 άτομα ενώ η συνολική ωφέλεια από την ίδρυσή της, υπερβαίνει τις 60 φιάλες αίματος.

Τόσο η Εκπαιδευτική Αναγέννηση όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ελπίζουν στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανταπόκριση σε αυτή την τόσο σημαντική πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Αιμοδοσίας και Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κύριο Ιωάννη Νικολόπουλο, στο τηλέφωνο 6932525406 και στο email johnnie309gti@yahoo.gr.


Return to top of page