Skip links

Διαδικτυακή ενημέρωση των μαθητών της Γ΄ Λυκείου για τις σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ και της Γ΄ Λυκείου τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδικτυακή ενημέρωση για τις σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών .

Η εκδήλωση  διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΚΠΑ, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών και την Υποστήριξη της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Ιδρύματος και είχε θέμα την παρουσίαση των προοπτικών επιλογών σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ενημερώθηκαν με αξιοπιστία σε σχέση με τις δυνατότητες και προοπτικές σπουδών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα Τμήματα και τα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Πανεπιστημίου, οι οποίοι παρουσίασαν το περιεχόμενο σπουδών για κάθε Τμήμα, τις προοπτικές εργασίας και επαγγελματικής αποκατάστασης μετά το πέρας των σπουδών καθώς και τις υπηρεσίες του Ιδρύματος τις οποίες μπορούν να αξιοποιούν οι φοιτητές. Επιπλέον οι Σύμβουλοι Προσανατολισμού και Σταδιοδρομίας από το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΚΠΑ πραγματοποίησαν ουσιαστικές παρεμβάσεις αναφορικά με τη διαδικασία και λήψη απόφασης για την επιλογή σπουδών.


Return to top of page