Skip links

Βραβείο για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου στη δράση «Μαθαίνοντας την επιστήμη μέσα από το θέατρο»

Με ιδιαίτερη επιτυχία για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου του Σχολείου μας ολοκληρώθηκε η δράση «Μαθαίνοντας την επιστήμη μέσα από το θέατρο», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Απριλίου 2018.

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ξεχώρισαν με τη θεατρική παράσταση που παρουσίασαν και κατάφεραν να διακριθούν, αφού τους απονεμήθηκε το Βραβείο Διάκρισης «Γυναίκα και Επιστήμη»!

Η παράσταση που παρουσίασαν οι μαθητές μας είχε τον τίτλο «Οι άγγελοι του Μ: Μια γυναικεία υπόθεση» και αναφέρεται σε επιστημονικά θέματα που επικεντρώνονται στην επιστήμη μέσω της θεατρικής πράξης.

Την παράσταση  επιμελήθηκαν εξ’ ολοκλήρου οι μαθητές μας δεδομένου ότι υπέγραψαν το σενάριο του θεατρικού έργου, ανέλαβαν τη σκηνοθεσία, την ενδυματολογία, τη μουσική επιμέλεια και τη χορογραφία.

Η δράση, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ελληνογερμανικής Αγωγής, αποτελεί πρωτοβουλία της Science View και τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και τη διάκρισή τους καθώς και στους καθηγητές μας, κύριο Αντώνη Ασημομύτη και κυρία Άννα Κουρδή για την υποστήριξη των μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη δράση της Science View επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lstt.eu


 

Return to top of page