Skip links

Βραβεία Outstanding Pearson Learner σε μαθήτρια και απόφοιτο του Σχολείου μας

Με μεγάλη χαρά συγχαίρουμε τη μαθήτρια της Β’ Λυκείου του Προγράμματος GCE της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Μαρία – Νίκη Ζωγράφου και τον απόφοιτό μας Δημήτρη Μακρή για τη σπουδαία βράβευσή τους από τον Διεθνή Εκπαιδευτικό Φορέα Pearson που τους απένειμε το Βραβείο «Outstanding Pearson Learner».

Συγκεκριμένα, ο απόφοιτος του Σχολείου μας Δημήτρης Μακρής βραβεύτηκε λόγω της υψηλότερης βαθμολογίας που πέτυχε πανελλαδικά κατά το έτος 2019 στο μάθημα IAL Mathematics (σε επίπεδο Advanced Level).

Η μαθήτριά μας Μαρία – Νίκη Ζωγράφου βραβεύτηκε λόγω της υψηλότερης βαθμολογίας που συγκέντρωσε στην Ελλάδα στο μάθημα International GCSE Mathematics (σε επίπεδο IGCSE).

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο των μαθητών και των αποφοίτων του Σχολείου μας αλλά επίσης την αφοσίωση και τη μεθοδική εργασία των διδασκόντων του Προγράμματος που συντέλεσαν ώστε οι μαθητές να πετύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στους αποφοίτους μας που μας δημιουργούν συναισθήματα υπερηφάνειας για τις εξαίρετες επιδόσεις τους!

Return to top of page