Skip links

Βράβευση της Ομάδας Ρομποτικής Λυκείου «Minders» σε ειδική εκδήλωση στο Υπουργείο Εσωτερικών

Τα μέλη της Μαθητικής Ομάδας Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης «Minders» που κατέκτησαν την 4η θέση στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής  βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019.

Στην εκδήλωση που σκοπό είχε να τιμήσει τους μαθητές και τις μαθήτριες που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Γκιούρ της Ουγγαρίας από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2019 έδωσαν το παρών ο Πρωθυπουργός, κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Εσωτερικών, κύριος Τάκης Θεοδωρικάκος και η Υπουργός Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως.

Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο σύνολο των βραβευθέντων μαθητών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μάθατε να συνεργάζεστε στο πλαίσιο μιας ομάδας, να θέτετε και να πετυχαίνετε φιλόδοξους στόχους, να ξεπερνάτε τις δυσκολίες. Μάθατε να σκέπτεστε έξω από το κουτί, να βρίσκετε μη συμβατικές λύσεις σε συμβατικά προβλήματα. Αποδείξατε ότι διαθέτετε δεξιότητες που θα σας φανούν χρήσιμες σε όλη τη ζωή σας».

Η Μαθητική Ομάδα του Σχολείου μας διακρίθηκε πανελλαδικά κατακτώντας την 1η θέση, και σε παγκόσμιο επίπεδο, κατακτώντας την 4η θέση με το project «SKEye».

Την Ομάδα αποτελούν οι μαθητές: Χρήστος Αντωνόπουλος, Θοδωρής Γκαμαλέτσος, Κωστής Σπυρίδωνος, Θανάσης Πανταζής , Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Τους μαθητές συνόδευσαν στην εκδήλωση στο Υπουργείο Εσωτερικών ο κύριος Ισίδωρος Σιδέρης, Διευθυντής του Λυκείου και η κυρία Όλγα Κηπιώτη, Διευθύντρια του Γυμνασίου.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους και τη βράβευσή τους.


Return to top of page