Skip links

Βράβευση της Μαθητικής Ομάδας Minders από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κύριος Μιχάλης Κάτσικας εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Συλλόγου, βράβευσε τα μέλη της Μαθητικής Ομάδας Minders του Σχολείου μας. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το Start Up Award που κατέκτησαν οι Minders στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO, η οποία διεξήχθη από τις 17 έως και τις 19 Νοεμβρίου στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια της βράβευσης των μελών της Μαθητικής Ομάδας Ρομποτικής που έλαβε χώρα στο Θέατρο του Σχολείου μας, με την παρουσία όλων των μαθητών και των μαθητριών του Λυκείου, της Διεύθυνσης του Λυκείου και εκπαιδευτικών, ο κύριος Μ. Κάτσικας συνεχάρη τους Minders για την επιτυχία τους και τη σπουδαία διάκρισή τους. Επιπλέον τόνισε την αξία της αδιάκοπης προσπάθειας, της προσήλωσης στον στόχο και της ομαδικότητας ως απαραίτητα στοιχεία και εργαλεία για την επιτυχία.

Οι μαθητές και μέλη της Μαθητικής Ομάδας από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αναγνώριση και τη βράβευση και μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους, όλες εκείνες τις στιγμές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους που ένιωσαν να απογοητεύονται, να δυσκολεύονται αλλά εξακολουθούσαν να ελπίζουν, λόγω της παρακίνησης και της εμψύχωσης τους ενός προς τον άλλο.

Τα Μέλη της Μαθητικής Ομάδας Minders είναι οι μαθητές Γιάννης Γκαμαλέτσος, Ορέστης Ζηκούλης, Διονύσης Κανέλλης, Θάνος Κοτσόκολος και Γιώργος Κλωνής.

Τις ευχαριστίες του προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας εξέφρασε τόσο ο Διευθυντής του Λυκείου κύριος Ισίδωρος Σιδέρης όσο και οι Προπονητές Ρομποτικής κύριος Δημήτρης Μωραΐτης και κύριος Ιάσονας Ταούκης.


Return to top of page