Skip links

Βράβευση μαθήτριας της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Αφίσας

Share

«Η Ελλάδα και οι θάλασσές της : παρελθόν, παρόν και μέλλον». Αυτό ήταν το θέμα του Πανελλήνιου Σχολικού Διαγωνισμού Αφίσας, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου με τίτλο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση».

Οι συμμετοχές στον Διαγωνισμό Αφίσας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ η ποιότητα των έργων που κατατέθηκαν δυσκόλεψαν το έργο της κριτικής επιτροπής και ανέβασαν ψηλά τον πήχη.

Συνολικά συμμετείχαν 60 σχολεία (30 Γυμνάσια και 30 Λύκεια) από όλη τη χώρα, με 107 αφίσες (45 και 62 αντίστοιχα) είτε ατομικής είτε ομαδικής δημιουργίας.

Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έδωσαν το δικό τους παρών μέσω της συμμετοχής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό, οι οποίοι με ευαισθησία και δημιουργικότητα προσέγγισαν τη θεματική που αφορούσε στη θάλασσα και ευρύτερα στην προστασία των θαλασσών μας.

Η μαθήτρια της γ΄ Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, Μαρία Πάτση κατάφερε να ξεχωρίσει με την αφίσα που σχεδίασε με αφορμή τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό και να διακριθεί στην 1η θέση με το έργο της, το οποίο ξεχώρισε η κριτική επιτροπή.

Ξεχωριστές ήταν και οι συμμετοχές της μαθήτριας γ΄ Γυμνασίου, Θεοδώρας Γκρέκη, και των μαθητριών της Α’ Λυκείου, Δανάης Κυρώζη, Ρόζας Κωνσταντίνας Λέκα και Δανάης Μπαμπαλή.

Σε όλους τους μαθητές μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη συμμετοχή τους τόσο στον Διαγωνισμό όσο και για την ποιότητα των έργων που σχεδίασαν.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην καθηγήτρια Βιολογίας, κα Βαλεντίνα Κουμπενά καθώς και στον καθηγητή Εικαστικών κ. Ισαάκ Μαυρίδη, που επιμελήθηκαν και συντόνισαν τη συνολική διαδικασία.

Η απονομή των βραβείων στους μαθητές που διακρίθηκαν, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ραλλείου Λυκείου – Γυμνασίου Πειραιά.


Return to top of page