Skip links

Απόφοιτος του Σχολείου μας Χάλκινος Ολυμπιονίκης στην 6η Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα

Ο Απόφοιτος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Νικόλας Κλάδης αναδείχτηκε Χάλκινος Ολυμπιονίκης στην 6η Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα που πραγματοποιήθηκε από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 2 Αυγούστου 2023 στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στον Βόλο.

Ο Απόφοιτος του Σχολείου μας εκτός από την κατάκτηση της 3ης θέσης στο ατομικό πρόγραμμα συμμετείχε ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας, που διακρίθηκε στη 2η θέση στην κατηγορία Business Case και στη 12η θέση ανάμεσα σε 48 χώρες που έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικόλας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 πέτυχε την εισαγωγή του στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον η διάκρισή του στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα του εξασφαλίζει την είσοδό του σε οποιαδήποτε Σχολή Οικονομικών επιθυμεί σε πανελλαδικό επίπεδο, ανεξάρτητα από την επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η Διεθνής Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός στα Οικονομικά που έχει σκοπό να τονώσει τις δραστηριότητες των επίδοξων νέων οικονομολόγων μέσω δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων.

Θερμά συγχαρητήρια στον Νικόλα για τη σπουδαία διάκρισή του και στην καθηγήτρια Οικονομικών κυρία Πηγή Λιαγκρή που συντέλεσε στην επιτυχία του.


Return to top of page