Skip links

Απονομές για τις Αθλητικές Συναντήσεις στο Open Weekend 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αθλητικές συναντήσεις ανάμεσα σε μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου του Σχολείου μας, που πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6 Μαΐου 2018 στο πλαίσιο του Open Weekend Festival 2018.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες βραβεύτηκαν για την απόδοσή τους στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης και της πετοσφαίρισης.

Πιο συγκεκριμένα νικητές στο άθλημα του ποδοσφαίρου από την  α’ και β’ Γυμνασίου, αναδείχτηκαν οι μαθητές : Βασίλης Μοίρας, Θάνος Μανώλας, Ηλίας Σεφεριάδης, Δημήτρης Τσουκαλάς και Κωνσταντίνος Μουστακάκης.

Από την γ’ Γυμνασίου και την Α’ Λυκείου στο άθλημα του ποδοσφαίρου αναδείχτηκαν νικητές οι μαθητές : Αντώνης Λέκας, Χρήστος Αντωνόπουλος, Γιώργος Βεκρής, Γιώργος Μαλτζής και Κωνσταντίνος Αγγούρης.

Από την α’ και την β’ γυμνασίου στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αναδείχτηκαν νικητές οι μαθητές : Αναστάσης Βουκλαρής, Στέφανος Χαλάτσης, Δημήτρης Καμπανάος και Θάνος Πετρογιάννης.

Αντίστοιχα, από την γ’ Γυμνασίου και την Α’ Λυκείου στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης αναδείχτηκαν νικητές οι μαθητές : Δημήτρης Χάνδρος, Γιώργος Λαμπρόπουλος, Αντρέας Χάντζος.

Στο άθλημα της πετοσφαίρισης οι μαθητές και οι μαθήτριες που βραβεύτηκαν από την α’ Γυμνασίου και τη β’ γυμνασίου είναι οι : Σταμάτης Μαλτζής, Μαριαλένα Νικολάου, Θάλεια Κοντάκου, Θάλεια Καμούτση και Κατερίνα Χατζηλάκου.

Τέλος, οι μαθητές και οι μαθήτριες από τη β’ Γυμνασίου,  τη γ’ Γυμνασίου και την Α’ Λυκείου στο άθλημα της πετοσφαίρισης, αναδείχτηκαν νικητές οι εξής μαθητές και μαθήτριες : Νικόλαος Χάνδρος, Αναστασία Παρασκευοπούλου, Καλλιόπη Αρμενιάκου και Δημοσθένης Κλειδέρης.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους!


Return to top of page