Skip links

Ανάμεσα στις 3 Καλύτερες Ομάδες στο Διαγωνισμό Αφίσας της York Press

Με εξαιρετική επιτυχία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Αφίσας για μαθητές Αγγλικών σε Junior και Senior τάξεις, που διοργάνωσε για 2η  συνεχή χρονιά η York Press , αποκλειστικός αντιπρόσωπος των βιβλίων της Pearson στην Ελλάδα, γιορτάζοντας το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης διακρίθηκαν για τις ιδέες τους και τη συμμετοχή τους και ξεχώρισαν ανάμεσα στις 3 Καλύτερες Ομάδες του Διαγωνισμού.

Όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν το αγαπημένο τους θέμα CLIL (Content and Language Integrated Learning), αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!

Πολύχρωμες κατασκευές, εντυπωσιακά κολάζ αλλά και videos αξιολογήθηκαν από γραφίστες και εικονογράφους της ομάδας της York Press, οι οποίοι ανέδειξαν τις κορυφαίες τρεις συμμετοχές σε σχολικό επίπεδο.

Οι νικητές ανακοινώθηκαν μέσω της επίσημης σελίδας της York Press Greece σε Facebook και Instagram ενώ θα λάβουν τα βραβεία τους (δωροεπιταγή αξίας €100 από τα καταστήματα Public) με το άνοιγμα των σχολείων το Σεπτέμβρη.

Οι Μαθητικές Ομάδες του Σχολείου μας που διακρίθηκαν για τα έργα τους στον Διαγωνισμό αποτελούνταν από τους παρακάτω μαθητές και μαθήτριες :

Healthy Food: Ελευθερία Καραμίδα, Πατρίσια Καραμπέρη, Ευάγγελος Μαμάης

Strange and Wild Animals: Γεωργία Αναγνωστοπούλου, Μελίνα Κακούρη, Ευάγγελος Μαμάης, Βάλια Μαστρογιάννη, Μαρίνα Νικολάκη, Αργυρώ Σκαφιδάκη, Διώνη Σφυρή, Αιμιλία Χανιώτη

Healthy snacks: Αγγελική Κακούρη, Ηλέκτρα Λάττα, Βάλια Μαστρογιάννη

My hometown: Εβελίνα Μαρσέλου, Αφροδίτη Μαυρίδη, Ουρανία Παλάσκα, Μαντιάννα Παυλίδη.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη διάκρισή τους και την επιτυχία τους!

Return to top of page