Skip links

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στα Διπλώματα Αγγλικής Γλώσσας

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στις εξετάσεις για την απόκτηση των Διπλωμάτων Α2 (Key Examination in English), B1 (Preliminary English Test), B2 (First Certificate in English),  C1 (Advanced Cambridge English) και C2 (Cambridge Proficiency English) της Αγγλικής Γλώσσας.

Πιο συγκεκριμένα στο Δίπλωμα Α2 (Key Examination in English) οι μαθητές που συμμετείχαν σημείωσαν 100% ποσοστό επιτυχίας.

Στο 88% του ποσοστού επιτυχίας βρέθηκαν οι μαθητές που έδωσαν εξετάσεις για το Δίπλωμα) B1 (Preliminary English Test) .

Ξεχωριστή ήταν η επιτυχία των μαθητών μας που συμμετείχαν στις εξετάσεις για το Δίπλωμα B2 (First Certificate in English) με ποσοστό επιτυχίας στο 91%.

Στο 100% του ποσοστού επιτυχίας βρέθηκαν οι μαθητές που συμμετείχαν στις εξετάσεις για το Δίπλωμα C1 (Advanced Cambridge English).

Ιδιαίτερα υψηλά υπήρξαν τα ποσοστά και στις εξετάσεις για το Δίπλωμα C2 (Cambridge Proficiency English) όπου το 77% των μαθητών μας απέκτησε το ανώτερο Δίπλωμα της Αγγλικής Γλώσσας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες του Σχολείου μας για την επιτυχία τους καθώς και στους καθηγητές του Αγγλικού Τμήματος που ανέλαβαν την προετοιμασία τους.

Return to top of page