Skip links

Παρουσίαση της ομάδας μαθητών του ομίλου Business & Marketing στην εταιρεία ΜΕΓΑ

Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, η ομάδα των μαθητών της Α΄ Λυκείου που αποτελείται από τους μαθητές Νάσο Ανδριόπουλο, Ελένη Κελεπούρη, Μελίνα Χατζηλάκου και Λυδία Φιαμπιόλη παρουσίασαν στην διοίκηση της εταιρείας ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής Α.Ε., τις προτάσεις της στην επικοινωνιακή πολιτική που πρέπει να ακολουθήσει η εταιρεία προκειμένου να προωθήσει καλύτερα συγκεκριμένα προϊόντα της. Το project εκπονήθηκε στο πλαίσιο του ομίλου Business & Marketing του Σχολείου μας.

Η παρουσίαση των μαθητών ήταν αποτέλεσμα επίπονης εργασίας 3 μηνών και συμπεριελάμβανε συνεντεύξεις από 80 καταναλωτές και καταγραφή των προτιμήσεων τους καθώς και επεξεργασία των δεδομένων τα οποία παρουσιάστηκαν σε powerpoint. Tα προϊόντα για τα οποία οι μαθητές πρότειναν την συγκεκριμένη επικοινωνιακή πολιτική απευθύνονται σε καταναλωτές ηλικίας 15-18 ετών.

Η παρουσίαση των μαθητών στη διοίκηση της εταιρείας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι μαθητές είχαν την μοναδική εμπειρία να μάθουν τα βήματα που απαιτούνται για να χτιστεί το όνομα ενός προϊόντος στην απαιτητική καταναλωτική αγορά αλλά και τις διαδικασίες που απαιτούνται από μία εταιρεία να γίνουν μέρος της επικοινωνιακής στρατηγικής της.


Return to top of page