Skip links

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση πιστοποιημένο σχολείο Ενταξιακού Αθλητισμού Unified School

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 η Διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί» των Special Olympics κυρία Ναταλία Ανδριανοπούλου και η Συντονίστρια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος κυρία Μίλλυ Κονταξή, απένειμαν Πιστοποίηση στο Δημοτικό Σχολείο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, ως Μέλος του δικτύου των Σχολείων Ενταξιακού Αθλητισμού.

Την Πιστοποίηση παρέλαβε η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου κυρία Ευγενία Νινιού και οι δάσκαλοι της ΣΤ’ Δημοτικού κύριος Νίκος Παπαδρακάκης, κυρία Μαριαρένα Κασιδάκη, κυρία Δέσποινα Τσώνη και κυρία Αθηνά Πατσούμη.

Η συγκεκριμένη Πιστοποίηση αποτελεί το επιστέγασμα της συνεργασίας που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια το Σχολείο μας σε συνεργασία με τα Special Olympics συμμετέχοντας στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  «Παίζουμε Μαζί. Μαθαίνουμε Μαζί». Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση δεσμεύεται και συμπράττει μέσα από αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις για μια κοινωνία που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες, θα βασίζεται στην αποδοχή και θα εμπεριέχει.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ Δημοτικού ενημερώθηκαν από τις εκπροσώπους του Εκπαιδευτικού Προγράμματος για θέματα αναπηρίας, ενταξιακού αθλητισμού και συμπερίληψης, ευαισθητοποιήθηκαν και έθεσαν τα ερωτήματά τους.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες, στους δασκάλους και στους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας για την ενεργή συμμετοχή τους.


Return to top of page