Skip links

Εξαιρετική συμμετοχή μαθητών του Σχολείου μας στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων

Εξαίρετη ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από το Λύκειο του Σχολείου μας στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων που διοργανώθηκαν στις 23 και στις 24 Ιανουαρίου 2021 με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Στο ατομικό αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου η μαθήτρια της Β’ Λυκείου Λυδία Βορτσέλα προκρίθηκε, ανάμεσα σε 40 διαγωνιζόμενους, στον τελικό, όπου και απέσπασε ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια.

Η ομάδα των Διττών Λόγων αποτελούμενη από τους μαθητές Ιωάννη Βασίλαινα (Β’ Λυκείου) , Ίκμπαλ – Κωστάκη Άραν (Α΄ Λυκείου), Χαρά Κονταξάκη (Α΄ Λυκείου), Ελεάννα Κρινάκου (Α΄ Λυκείου), Μαριτίνα Ρεκλείτη (Β΄ Λυκείου) αγωνίστηκε στους αγώνες του προκριματικού γύρου, αποσπώντας υψηλές βαθμολογίες και αξιόλογα σχόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους αγώνες πήραν μέρος 26 ιδιωτικά και δημόσια σχολεία από όλη την Ελλάδα και περίπου 150 μαθητές και μαθήτριες Λυκείου.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας που κατάφεραν μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να διαγωνιστούν και να διακριθούν για ακόμα μια φορά για το ήθος και το υψηλό ρητορικό τους επίπεδο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις Φιλολόγους του Σχολείου μας κ.κ. Δέσποινα Διαθεσοπούλου, Άννα Κουρδή και Έλλη Τσενέ, για την καθοδήγηση και τη βοήθεια τους και στην απόφοιτο του Σχολείου μας κυρία Εύα Κουντούρη για την υποστήριξή της στις προπονήσεις των ομάδων.

Οι Διαδικτυακοί Αγώνες Ρητορικής Τέχνης διοργανώθηκαν από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου και τα ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου.

Return to top of page