Skip links

Διακρίσεις στο St. Catherine’s Debate Cup

Για άλλη μια χρονιά, η Εκπαιδευτική Αναγέννηση συμμετείχε με διακρίσεις στο St. Catherine’s Debate Cup, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στις εγκαταστάσεις του St. Catherine’s British School.

Συγκεκριμένα, η Αριάδνη Κουβάτσου (Β΄ Λυκείου) κατέκτησε τη 2η θέση στην κατηγορία Best Speaker και η Χαριτίνη-Κωνσταντίνα Ντίνη την 9η θέση, ανάμεσα σε 150 διαγωνιζόμενους. Σημαντική επιτυχία, επίσης, με προοπτικές για το μέλλον είναι η διάκριση της ομάδας των Χαρίλαου-Ιωάννη Ιωάννου και Χριστόφορου Δάβρη (β΄ Γυμνασίου) που προκρίθηκε στον Τελικό στην κατηγορία των αρχαρίων (novice final), δηλαδή των ομάδων με μικρή εμπειρία.

Στο διαγωνισμό, συμμετείχαν επάξια και οι μαθητές Μαρία-Ευρυδίκη Κανελλοπούλου (β΄ Γυμνασίου, Ευπραξία Αναγνωστοπούλου, Χρήστος Αντωνόπουλος, Κυριάκος-Ιωάννης Νικολαΐδης, Χρήστος-Άρης Παπαδημητρίου και Αθανάσιος Παπαδόπουλος (γ΄ Γυμνασίου), Δέσποινα Ζαχαροπούλου, Χρύσα Χατζηράπτη (Α΄ Λυκείου), Δανάη Δουρίδα και Κωνσταντίνος Τσαγκάρης (Β΄ Λυκείου).

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν 72 ομάδες και 144 ομιλητές από 8 ιδιωτικά και 2 δημόσια σχολεία. Το σχολείο μας είχε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό ομάδων (7) και κατακτήσαμε την 6η και 15η ομαδική θέση στους προκριματικούς.

Τους μαθητές προετοίμασε η κυρία Χριστίνα Καραβά.

Return to top of page