Skip links

Βράβευση του Δημοτικού Σχολείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στα ‘’Be Active Awards’’

Το Δημοτικό Σχολείο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης βραβεύτηκε την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘’Be Active’’ που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Η απονομή της Τιμητικής Πλακέτας πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της διοργάνωσης και της υλοποίησης των αθλητικών και βιωματικών δράσεων για την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, τον περασμένο Οκτώβρη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Jacqueline de Romilly του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και το Βραβείο παρέλαβε ο Υποδιευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κύριος Θανάσης Δρακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν χαιρετισμοί από τον Υπουργό Αθλητισμού κύριο Ιωάννη Βρούτση, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και Πρόεδρο της Επιτροπής ‘’Be Active Hellas’’ κύριο Γιώργο Μαυρωτά, τον Εθνικό Συντονιστή κύριο Διονύση Καρακάση καθώς και από άλλους συνεργάτες του Προγράμματος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους δασκάλους και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη διοργάνωση και συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και στη γαλούχηση των αξιών της άθλησης, της συμμετοχής, της ομαδικότητας και της προσπάθειας.


Return to top of page