Skip links

Ξεχώρισαν οι μαθητές του Σχολείου μας στο Προολυμπικό Τουρνουά Ρομποτικής

Με εξαιρετική επιτυχία συμμετείχαν στο Προολυμπιακό Τουρνουά Ρομποτικής WRO η μαθήτρια από τη γ΄ Γυμνασίου Ηλέκτρα Ζηκούλη και ο μαθητής από την Α΄ Λυκείου Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος. Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής εξασφάλισαν το δικαίωμα συμμετοχής στο Προολυμπιακό Τουρνουά Ρομποτικής και κατέκτησαν τη 19η θέση ανάμεσα σε 120 χώρες που έλαβαν μέρος.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2024 στην πόλη Μπρέσια της Ιταλίας. Οι μαθητές μας διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Robo Mission, όπου η δημιουργικότητα συναντά την πρόκληση με έναν κανόνα – έκπληξη που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Το φετινό θέμα της κατηγορίας ήταν «Σύμμαχοι της Γης» που είναι και το θέμα της Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Ρομποτικής και ερευνά τον αντίκτυπο που έχει ο άνθρωπος στη φύση καθώς και την επίδραση των φυσικών φαινομένων στην ανθρώπινη ζωή.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ηλέκτρα και στον Κωνσταντίνο για την αξιέπαινη συμμετοχή τους καθώς και στην Προπονήτρια Ρομποτικής κυρία Γιώτα Τριανταφύλλου που ανέλαβε την προετοιμασία τους.

Θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία METLEN που υποστήριξε τη συμμετοχή των παιδιών με την Ευγενική Χορηγία της.


Return to top of page